Udda Nyheter med Mickey J Barczyk: nyheter, vetenskap och forskning samt information.
HEM | NYHETER | ICKENYHETER | FORSKNING | KULTUR & NÖJE | PERSONLIGT | kontakt | foobloggen | bloggportalen.serss

Arkiv för September, 2009

Sperma stimulerar lust för hushållsarbete: forskning

sperma, Foto: zen/flickr

Efter sex blir hanen normalt trött och väljer gärna ett hörn att sova i, medan honan som fått sig en dos sperma får en energikick och får lust städa, tvätta och utöva andra hushållsarbeten upp till 10 dagar. Det visar senaste forskning från universitetet i Leeds.

Innan du drar ner byxorna och börjar jaga kärringen runt det ostädade köksbordet bör du veta att forskningen ovan gäller endast bananflugorna. Inte människorna. Fast kvinnor kan ju alltid köpa norsk kräm gjord på sperma för att slippa rynkor.

Anyway, enligt forskningen har bananflugans sperma har visat sig ha en väldigt udda effekt på bananflugshonorna. Professor Elwyn Isaac berättar att bananflugorna som förlorat oskulden blir mycket mer aktiva och upptagna. De utvecklar också en betydligt mer äventyrlig livsstil än jungfruliga honor, de letar ständigt efter den perfekta häckningsplatser och utför hushållsarbete medan hanen ligger och latar sig.

Honor som fått sig en dos bananflugsperma parar sig inte runt med andra hanar utan stannar trogna vid sin första fluga som de haft sex med.

Jag vet inte, men att korsa kvinnorna med en bananfluga kanske inte är så dum idé… kanske. Men bara kanske sade jag ju!

Foto: zen

Diskutera(1)

Det är kallt nu – dags att ta fram vinterklädseln

Mickey J Barczyk

Nån som vill gå på dejt med mig, en promenad på stan kanske?
Om du inte skäms kan vi hålla handen och sånt.

Diskutera(6)

En klassiker i repris: Lennart

Folk Media vill minnas 9/11 och Estoniakatastrofen och dylikt. Men det är såna där tradiga händelser att minnas. Själv föredrar jag pågadrullen Lennart. Jag brukar tänka på honom då och då och undrar hur det går för honom i livet.

Diskutera(0)

Utdöd djurart tack vore bajsande turister

Uluru australien, foto: wiki

En professor vid namn Brian Timms har gjort en studie som visar att bajsande turister har tagit kol på en hel djurart vid sandstensmonoliten Uluru, även känd som Ayers Rock, i Australien.

Den utdöda djurarten är ingen mindre än någon form av sällsynt räka, Branchinella Latzi, som levde fridfullt, solade och simmade bland sandstenens vattenpölar.

De nödiga turisterna som klättrat uppför stenen och sedan bajsat och kissat på toppen och har förmodligen spridit gifter som utrotade den lilla räkan. Parkens ansvariga vill nu förbjuda turisterna att klättra på det välbesökta monumentet men hoppet för att den lille återuppstår är nog ganska minimal.

Foto: wiki

Diskutera(3)

Sex-studie: Tyska män luktar illa, svenskar är för snabba

Sexi som fan, Foto: Xtream_i/flickr

15’000 kvinnor från 20 olika länder har röstat och sagt sitt. Spanska män är bäst i sängen, därefter brasilianare och sedan italienarna.

Sämsta manliga älskarna kommer från Tyskland, mest på grund av att de luktar illa. Näst sämsta på sex är engelsmän som är alldeles för lata i sängen och låter hellre kvinnan göra jobbet.

Män från Holland är för våldsamma och amerikanerna är för dominanta. Tyskarna är för svettiga, skottarna för högljudda och walesarna för självupptagna. Ryssarna är för håriga.

Svenska män är näst näst sämst som älskare och det är tack vore deras snabba akt. Polackskåningar står det inget om men den debatten har redan varit bland bloggarna.

Mickey tycker synd om svenska män men vill uppmuntra att denna undersökning visar också att 100 procent av kvinnorna är alldeles för kräsna. Dessutom super kvinnorna för det mesta innan de hoppar i säng med en främling, men också när det ska pirras med sin man eller pojkvän.

sex-studie, källa: onepoll.com

Foto: Xtream_i

Diskutera(13)

Alkohol skyddar hjärnan vid olyckor: forskning

Hjärnskadad, Foto: misfitgirl Personer som är alkoholpåverkade vid en olycka löper mindre risk att dö på grund av hjärnskador än nyktra personer vid olyckor.

En studie genomfördes på 38’000 amerikaner som fick någon form av hjärnskada vid en trafikolycka. 38 procent av dessa personer var alkoholpåverkade under själva olyckan. Det visade sig att dessa personer hade två procent större chans att överleva efter att de fått hjärnskador pga av olyckan. Rehabiliteringen efteråt gick också smidigare för dessa personer.

Men samtidigt pekar statistiken på att i 40 procent av fallen var det alkoholens fel att olyckan skedde. Mickey kallar det här för “moment wtf”.

Forskarna har ännu inte kunnat klura ut alkoholens roll i skyddandet av hjärnan vid olyckor men jag personligen skulle gissa på att det är svårt att skada något som i första hand inte riktigt fungerar.

Foto: misfitgirl

Diskutera(5)

Stulen dator skrek efter hjälp

SvD

I samband med ett bostadsinbrott i Köping fick tjuvarna med sig en dator – till ägarens stora lycka. Denne hade nämligen installerat ett program i datorn som gör det möjligt att se var den finns. Varje gång datorn slås på och kopplas upp till internet tas en bild med webbkameran som sedan tillsammans med en positionsangivelse skickas via mejl.

Ägaren kunde alltså bara luta sig tillbaka och vänta på att datorn skulle höra av sig. Efter några dagar skickade den mycket riktigt bilder på ett ungt par med ett litet barn i famnen, och även tydliga bilder på flera unga män, berättar polisen på sin hemsida. Det var bara för polisen att knacka på dörren till lägenheten som datorn uppgav att den fanns i, och så var fallet löst.

Diskutera(4)

Topp10-lista på dagens mest lästa inlägg

Testar en ny form av autogenererad lista.

Polen på väg att få sin tredje nationaldag

Polen på väg att få sin tredje nationaldag

Patriotism och polacker är nog för en svensk något svårt att förstå. Känslan förstår jag inte själv även om jag växte upp där tills jag ...


Sexåring har världsrekord i armhävningar

Sexåring har världsrekord i armhävningar

Den sexåriga Lu Di från Kina som är elev vid en kampsportskola där man lär ut kung fu-stilen Songahm ("skicklighet genom hårt arbete") innehar rekordet ...


Japans populäraste blogg: 100 miljoner sidvisningar i månaden

Japans populäraste blogg: 100 miljoner sidvisningar i månaden

[caption id="attachment_3425" align="alignnone" width="465" caption="Shoko Nakagawa @ Shokotan blog"][/caption] Samtidigt som gammelmedia kämpar med att smutskasta svenska bloggar för att vi ska sluta läsa dem, sker ...


Ryska Antonov An-225, fortfarande största flygplanet i världen

Ryska Antonov An-225, fortfarande största flygplanet i världen

SvD har missat lite i artikeln om "världens största flygplan", de glömde ju bort Antonov An-225 som faktiskt är mer än 10 meter längre ...


Så här viker du en laptopväska av din huvtröja

Så här viker du en laptopväska av din huvtröja

Laptopväskor är svindyra, tunga, och dessutom helt onödiga. För att skaffa dig en egen datorväska som är användarvänlig, lätt och mycket billig, och dessutom ...


I vilka länder bor det flest muslimer?

I vilka länder bor det flest muslimer?

Var fjärde människa på jorden är muslim visar nu studie. Det är fler än väntat. För 3 år sedan var bara 19.2 procent av världens ...


Spansk mördarsnigel jämfört med Afrikas mördarsnigel

Spansk mördarsnigel jämfört med Afrikas mördarsnigel

Vi är oroliga över mördarsniglarna i Sverige, men vår spanska mördarsnigel är ingenting jämfört med vad USA brottas med; En av världens största landsnigel, Achatina ...


Ny kräm lagar hål i tänderna på naturlig väg: forskning

Ny kräm lagar hål i tänderna på naturlig väg: forskning

[caption id="attachment_3077" align="alignnone" width="465" caption="Vita tänder, fot. El Incomprendido/flickr"][/caption] Snart är tandborsten, plomber och borrning i tänderna hos de onda, mycket onda, nästintill djävulska tandläkarna ett ...


Topp10: Hösten bästa TV-serier

Topp10: Hösten bästa TV-serier

USA:s TV-säsong har börjat ta vid och de första avsnitten av mina favoritserier börjar komma ut efter en lång sommar. Här är tipsen på vad ...


Fredagsfräckisar, ett par roliga historier

Fredagsfräckisar, ett par roliga historier

När man inte kan partytrix så får man vara en jävel på roliga historier. Jag kan ingetdera. Men här är ett par som kommit in ...


Lika som bär?

Linda Skugge och Michael Jackson, Britney Spears och Smeagol George Bush och Israels försvarsminister Amir Peretz. Birgitta Egerbladh och Anthony Hopkins Lika som bär

Detta verk är licensierat under en Creative Commons Erkännande 2.5 Sverige-licens.

Add to Google

Add to Bloglines
bloglovin

visitor stats

Besöksstatistik för Udda Nyheter med Mickey J Barczyk på SIS-index

Twingly BlogRank

Följ mig på

Senast kommenterat

Mina grejer

Bloggens rivaler

Bloggportaler och annat

R.I.P.

Kategorier

Arkiv månadsvis

Validering

Flöde

Detta verk av Udda Nyheter är licensierat under en Creative Commons Erkännande 2.5 Sverige-licens.
Webbsidan drivs med hjälp av bloggverktyget Wordpress.
2005-2011 Udda Nyheter med Mickey J Barczyk.
Nöje och Underhållning Bloggar.Topplista.se Populära bloggar Creeper MediaCreeper