Udda Nyheter med Mickey J Barczyk: nyheter, vetenskap och forskning samt information.
HEM | NYHETER | ICKENYHETER | FORSKNING | KULTUR & NÖJE | PERSONLIGT | kontakt | foobloggen | bloggportalen.serss

Arkiv för December, 2007

Mjölk från Hallandsåsen: genmanipulation

Jag har inte manipulerat fotot, jag har inte ritat eller skrapat på dunken i fråga. Hallandsåsens kor har 5 spenar, så är det bara.

Åsens gammeldags lantmjölk
På bild: Åsens gammeldags lantmjölk

Diskutera(6)

Facebooks “poking” sprider skräck i Helsingborg

På Internetsamhället Facebook är det populärt att använda så kallad “poking” när man vill ha uppmärksamhet från någon medlem. Detta uppträdande har spridit sig från en digital art till en fysisk och under natten till idag terroriserades Helsingborgsborna av en 45-årig man som gillade att “poka” helsingborgarna. Han har nu blivit gripen. Det är inte känt om mannen har några “Human pets”.

Diskutera(5)

God Jul

Säg vad ni vill om tomten, men för Jesus är tomten bara en pajas på hans födelsedag.

Den här helsingborgaren kan inte sätta gränser. Klicka på länken och kolla snabbt.

Vad tänkte hans barns egentligen?

- Jag vill bada. Fast inte ensam. Nej, jag vill inte ha några satans gummiankor – jag vill bada med riktiga delfier. FIXA FARSAN!!

Om mina barn blir så bortskämda kommer jag att dränka dem i Råå-ån.

Jag tog med Råå-ån för att förvirra mina polska läsare som precis flyttat till Sverige och törstar efter dumheter på nätet.

- Ööö, ööö, va’ de’ står här? Rån? Raåån!? Niech to szlak trafi, sicket skitspråk.

Polacker säger alltid att svenskan är ett väldigt svårt språk, men de har bara polskan att jämföra med. Polskan, var språk bygger på bokstavssammansättningar som liknar datagenererade lösenord. Polacker behöver inte ens skapa lösenord efter att de fått tillgång till en dator på jobbet.

- Ah, skippa lösenordet, det räcker att Grzegorz Chrzaszcz skriver in sitt för och efternamn, det är ingen som klarar av att stava till det ändå.

Jag skrev det här i rättstavningsprogrammet Word men när jag kom till att skriva Grzegorz Chrzaszcz fick jag blue-screen-error och datorn börja lukta bränt.

Vi katoliker dricker inte alkohol under julen. Julen går inte ut på att ha kul, julen handlar om tacksamhet och uppskattning enligt vår tradition. Men så har vi ju Glögg och protestanter här i Sverige och jag försöker anpassa mig.

Eftersom det inte kom någon instruktionsbok med Glöggen när jag flyttade till Sverige så uppfattade jag den som en IKEA-möbel; ja ni vet, kommer halvbyggt, resten får du sätta ihop själv och det är alltid något som fattas.

Glöggen kommer bara som 2% och de har glömt att bifoga vodkaflskan. Jag har polakiserat glöggen: 3/4 Żubrówka i en 0.4 liters te-mugg, resten är russin och glögg. Man vaknar 9 timmar senare, kl 21:00 och kommer på man glömt önska sina läsare God Jul.

Wesołych Świąt.

Diskutera(5)

Lite ha ha

Ur debattartikeln “Kyrkan bättre än vi trodde”:

Vår erfarenhet är inte att kyrkan fastnat i en hierarkisk struktur där kommunikationen endast går i en riktning.

- Har Gud gått med i något demokratiskt parti som jag inte blivit informerad om, eh?

Diskutera(0)

Berätta sanningen om tomten för era barn, ok?

Tomten, jul - sanningen

Diskutera(2)

Riktiga atleter gråter inte

boxaren.jpg

När jag läste artikeln om Carolina Klüfts idé om att atleterna bör övervakas med hjälp av datachip for kontroll av dopning med mera kom jag fram till att den enda intressenten som fattas i diskussionen om övervakning av människor är fd Big Brother medlemmar. Då skulle hela Sveriges intelligenselit vara samlad runt ett bord.

Någon kallade sig för “elitidrottare” i påföljande artikel, men ärligt, de enda riktiga atleter är bara boxarna. Boxarna är de enda som inte gråter.

En boxare lägger sig inte ner och gråter om han missar, boxaren gråter inte när denne förlorar eller vinner, inte heller gråter boxaren om denne blir skadad.

Jag tycker att boxarna är den enda ikonen för vad en elitidrottare är. Inte nog med att boxaren blir fysiskt våldtagen så är boxaren villig, när klockan ringer, att gå och sätta sig i ett hörn för att även bli psykiskt trakasserad av en liten arg man.

Diskutera(1)

Konstiga gamla gubbar

Har ni märkt att gamla gubbar bär byxorna så högt ovanför midjan att man nästan skulle kunna påstå att de använder bakfickorna som ryggsäckar; Vad är grejen med det liksom?

Diskutera(6)

Topp10-lista på dagens mest lästa inlägg

Testar en ny form av autogenererad lista.

Världens största 3-åring: 60kg

Världens största 3-åring: 60kg

Lue Hao är så tjock att han kan knappt öppna ögonen. foto: Rex Lue Hao från Kina gillar samma saker som andra barn - att leka, ...


Världens största hund – 115kg tung, 110 cm hög och 2,2 meter lång

Världens största hund – 115kg tung, 110 cm hög och 2,2 meter lång

Vi har sett dem förr. Världens största hundar. Men nu få vi inte endast se dagens världens största hund, men också världens största hund - ...


I vilka länder bor det flest muslimer?

I vilka länder bor det flest muslimer?

Var fjärde människa på jorden är muslim visar nu studie. Det är fler än väntat. För 3 år sedan var bara 19.2 procent av världens ...


Här klyver samurajen Isao Machii skottet med sitt svärd

Här klyver samurajen Isao Machii skottet med sitt svärd

Från ca 23 meters håll skjuter en man en kula genom ett luftpistol mot Isao Machii. Kulan färdas i 320 km/h. Isao Machii, som kallas för ...


Så här gör du egen förkylningsmedicin & hostmedicin

Så här gör du egen förkylningsmedicin & hostmedicin

Hemmagjorda läkemedel är det enklaste som finns, och i de flesta fall är det mer effektivt än köpta kemikalier. Med all säkerhet är det i ...


Världens största tal

Världens största tal

Uppdaterat. Dina barn tycker att du är en Gud bara därför att du vet varför himlen är blå, men känner du till det största matematiska ...


Civilkurage? Nja tack! Jag använder nog huvudet.

Civilkurage? Nja tack! Jag använder nog huvudet.

Började fundera om det dära efter att jag läst en blog, att stanna upp och ta plats när något på gatan händer. En kille ...


Lika som bär?

Linda Skugge och Michael Jackson, Britney Spears och Smeagol George Bush och Israels försvarsminister Amir Peretz. Birgitta Egerbladh och Anthony Hopkins Lika som bär

Detta verk är licensierat under en Creative Commons Erkännande 2.5 Sverige-licens.

Add to Google

Add to Bloglines
bloglovin

visitor stats

Besöksstatistik för Udda Nyheter med Mickey J Barczyk på SIS-index

Twingly BlogRank

Följ mig på

Senast kommenterat

Mina grejer

Bloggens rivaler

Bloggportaler och annat

R.I.P.

Kategorier

Arkiv månadsvis

Validering

Flöde

Detta verk av Udda Nyheter är licensierat under en Creative Commons Erkännande 2.5 Sverige-licens.
Webbsidan drivs med hjälp av bloggverktyget Wordpress.
2005-2011 Udda Nyheter med Mickey J Barczyk.
Nöje och Underhållning Bloggar.Topplista.se Populära bloggar Creeper MediaCreeper