Udda Nyheter med Mickey J Barczyk: nyheter, vetenskap och forskning samt information.
HEM | NYHETER | ICKENYHETER | FORSKNING | KULTUR & NÖJE | PERSONLIGT | kontakt | foobloggen | bloggportalen.serss

Penisens medelstorlek

January 15th, 2006, 23:56 | Kategori: Visste du att...

Linn Heed

Jag har en fetisch. Sedan ett par veckor tillbaka har jag börjat läsa aftonbladet och expressens ”Fråga sexologen”. Många frågor och svar är intressanta, vissa helt klart sjuka om man är en medelsvensson.

Snoppens medellängd
Att ha en stor penis är faktiskt en raritet. Bara tio procent av männen har en penis som är större än genomsnittet, det vill säga över 15-17 centimeter i erigerat tillstånd. Och bara 24% av alla killar har en penis som är “genomsnittlig”.

Den genomsnittliga storleken på en slak snopp hos en svensk kille är mellan 8,5-10,5 cm (omkrets 6-10) – med en medellängd på 9,5 cm. Att han får stånd innebär vanligtvis att snoppen ökar i storlek med ca 60% av dess längd (större ökning för mindre snopp, mindre ökning för större).

En genomsnittlig erigerad snopp är 15 cm lång (allt från 12-18 cm är också normalstort) med en omkrets på mellan 8 och 12 cm. Bara 1 kille på 100 har en penis som vid erektion är större än 23 cm.

Snoppens längd mäts vanligtvis på ovansidan, från roten till ollonet. Tryck in linjalen invid blygdbenet så långt in som det går (men inte så det gör ont). Vill du mäta ett slappt organ bör du dra ut det tills du känner motstånd, och sen mäta från rot till ollon.

(Källa: unknown)

Så nu vet vi det. Här kan oxå få reda på när en penis slutar växa(efter puberteten). Av egen erfarenhet har jag dock märkt att den slutar samtidigt när resten av kroppen slutar växa, dvs runt 24-25 men jag hanske har fel. Kanske är det min syn som blev sämre efter puberteten.

Fantasier
Det finns folk som frågar sexologerna om vissa saker är normala, speciellt vissa fantasier eller saker de gjort. Sexologerna tycker jag är lite falska i många svar gällande såna frågor. Lät mig ta ett exempel:

Jag har en sexdröm
”Jag är en kille på 22 år som drömmer om att bli penetrerad av en tjej med strap-on.[…]”

Och så sexologens svar:..

”Många killar har denna fantasi och många killar blir också påsatta med framgång av sina flickvänner.[…]”


DET DÄR SA HON BARA FÖR ATT VARA SNÄLL!!!?

PS: Jag kan konstatera att frågorna som kommer in till Expressen är mer sjuka än de som kommer in till Aftonbladet.
PS2: Har inte Linn från Aftonbladet ganska komiskt efternamn med tanke på hennes jobb?

Taggat: ,

 • http://stationsvakt.blogspot.com Johnny

  Det beror ju på hur man uttalar det. Jag tror inte att HEAD är det hon själv använder.

 • http://snurra.blogspot.com/ A.

  Många siffror vad det, wow. Jag har aldrig undrat vem det är som skriver in till sådana där frågespalter. Har dom inga vänner att tala med?

 • http://delsbo.blogspot.com Helene N

  Karolina Lassbo, glamourprinsessan har i alla fall i något inlägg för en tid sedan erkänt att hon och hennes väninnor ofta satt och skrev insändare till olika tidningar. Om det nu var Vecko-Revyn eller Mitt livs novell eller Starlet.
  Så säkerligen finns det fler som gör så …

 • http://www.walentine.com Walentine Andersson

  Som homosexuell har jag många gånger också fått lära mig att just mätandet av penisen är den form av mätning som flest gör “fel” på.

  Jag funderar ibland på om killarna läser fel. De verkr tro att det står “Kör in linjalen tills det gör jävligt ont”
  Eller så mäter de från rövhålet.

  Det är förövrigt väldigt kul att kolla omkring på forum om just storleken för INGEN har 15. 16. och 17 har alla men ingen har 15.
  Det är som om att ingen vill säga att man har 15 för vem vill ligga exakt vid medel. Däremot finns en del som har 14, men de säger de säkert för att de vill göra sin “lille” till en grej liksom.

  Svåra frågor detta :)

 • http://www.xxl-penis.nu Robert78

  Hej =)

  På tal om storlekar och så så måste jag tipsa er om något som fungerar för mig.

  Naturliga penisövningar heter det, en kompis som tipsade mig.

  Jag gör dem dagligen och har nått fina resultat på kort tid.

  http://www.xxl-penis.nu heter sidan jag använder, finns andra men de har inte medlemsforum och är på svenska :)

  Gött att kunna utbyta lite ideér och tips med varandra =)

  Någon annan som hört talas om detta? Rätt vanligt i andra länder iallafall. Några hundra tusen amerikaner gör det nog inte bara för skojs skull hehe ;)

  Ha de!

 • Fetma

  12-18 avg är ganska bull. 12-15 är närmare. Enligt amerikansk forskning med doktorer som mätt så är det ungefär 5inch, ca 12-13 cm med en avg dia på 4,9 inch 12ish cm.

 • Marckie

  Hah, jaha då är man tydligen bland the top 1% då. Vart kommer denna statistik ifrån?

 • Elin

  Om du visste hur många killar jag har knullat med strap- on… Det är nog trots allt en ganska vanlig preferens.

 • marcus

  jag har en 20 cm lång och 16 runt om är det bra eller dårligt

 • freppo

  Lol, är 13 år och har en 17 erigerad … ;) *stolt*

 • http://html5boilerplate.tumblr.com/ Mattias Hagberg

  Tror du verkligen inte att många killar har fantasier om att bli påsatta av en tjej? Jag tror att väldigt många fantiserat om det, men det är inte många som skulle våga erkänna det, inte ens för sina flickvänner. Det är tråkigt, eftersom att man kan få en jävla skön upplevelse om man skulle ta sig i kragen och våga berätta det. Eller så tycker man inte om det, men då har man åtminstone provat. Mod = rädsla + våga göra det ändå.

 • Andy Svensson

   Jag fes…

 • JunkOlle

  Det skrivs aldrig om hur djup en medelvagina är. Det skulle ju vara för uppséendeväckande. För ett otränat slappt hål är det kanske bäst med en stor? Eller hänger det egentligen på känslor och teknik? Har man en stor bil är man en skicklig förare? En snygg sexig kvinna som är tajt, räcker det för att titulera sig “bra i sängen”? Det tål att sugas på. Nej, jag menar – det bör vi tänka på. Inte för ofta utan lite grann hela tiden för att liksom jämna ut det. Eller?

 • Stone T

  Min kuk är 17,5-8. Är jag då normalstor eller lite större än genomsnittet för svenska män?? Den är ganska smal dock, 13 cm bara..?

 • tox

  Min “bäste vän” e typ 7-8cm slak,men 20 vid stånd ibland något längre än så,,mycket”träning” tror jag har hjälpt,hehe,.vet att inom släkten har det varit stora penisar,,,genetiskt?? J

Senaste Nytt

Världens godaste pizzadeg och pizzasås: recept

Efter månader av experiment, forskning och research (på riktigt) har jag äntligen lyckats att hitta det perfekt receptet på en pizzadeg för hemmabakning i vanlig ugn. Gillar du en småseg, knaprig men ändå mjuk deg så är det bara till att tillfredsställa dig med receptet nedan. Som bonus har jag också lagt in ett eget [...]

Läs mer/kommentera

När fotbollshuliganer blir balettdansörer

Här kommer en video från Sydkorea där en större hord studenter tillika fotbollsfans har skapat en mänsklig LCD-skärm genom att vifta på armarna, tröjorna och baken. För att få fram de färgfulla effekterna har de olika färger fram och bak på tröjan och t-shirten. Även insidan av tröjan är i en annan färg. [tipstack: Erik [...]

Läs mer/kommentera

Män har långa ringfingrar

Forskare har upptäckt varför mäns ringfingrar ofta är något längre än deras pekfingrar – och varför det omvända gäller för kvinnor. Förklaringen hittar du här Kommer ihåg det här om fingrarna från högstadiet när vi gick igenom det i biologin. Tyckte att det var otroligt spännande och udda när hela klassen jämförde längden på fingrarna [...]

Läs mer/kommentera

Kolla, han har byggt sig en hobbithydda!

För bara en budget på 5’000 dollar byggde Simon Dale sig en hydda, hobbit-style. Med hjälp av vänner och släkt lyckades han att föra upp det otroligt mysiga huset på bara 4 månader, och det utan någon detaljerad ritning. Läs mer och se fler bilder här! Som polackskåning är jag dock inte imponerad då våra [...]

Läs mer/kommentera

Djurälskare?

Höganästant ska göra mos av sitt unika äpple

2 in 1. Som schampot. Ena sidan röd, den andra grön. Det är Lilian från Höganäs som funnit detta exemplar i sina ägor. – Jag har aldrig sett något liknande, säger Lilian till hd.se. Men det säger hon för att hon inte läser Mickeys blogg. Hade hon gjort det så hade Lilian vetat att äpplet [...]

Läs mer/kommentera

Optisk illusion som kan göra dig blind

Woaaaah! Påminner mig om SJ – rör sig men står ändå still. Föresten, stirra inte för länge, man blir halvblind efter bara 30 sekunder – vilket för mig till en fundering: finns det, i teorin, en optisk illusion som skulle kunna döda folk genom att göra hjärncellerna korrupta eller något? Jag googlade och hittade inget, [...]

Läs mer/kommentera

16-åring tokrunkade sig själv till döds

Runkdöden har skördat sitt första offer i Brasilien, landet som gav oss 2 girls 1 cup. Där miste en 16-åring livet efter att ha tokrunkat 42 gånger utan avbrott. Hur man kommit fram till antalet är oklart. Enligt media så visste hans mor att det var något fel på honom men hann inte gå till [...]

Läs mer/kommentera

Cyklist trotsar polisen – genom att inte trotsa dem

Han fick ta emot böter på 50 dollar eftersom han cyklade på gatan istället för på cykelvägen – så han bestämde sig för att ta New York-polisens krav på allvar och endast cykla i den utmärkerade cykelvägen. Hur det gick ser ni i videon nedan. Slutscenen är bäst. (via)

Läs mer/kommentera

Dokumentär: Utöja – Terror Island

Varje söndag har jag sedan ett par månader tillbaka tipsat om en dokumentär som du kan se gratis och online, utan torrents och nerladdningar och skit. Denna vecka blir det en dokumentär om terrorn i Oslo och på ön Utöja, där mängder av människor miste livet i ett rasistiskt dåd. Klicka här för att se [...]

Läs mer/kommentera

Topp10-lista på dagens mest lästa inlägg

Testar en ny form av autogenererad lista.

Polen på väg att få sin tredje nationaldag

Polen på väg att få sin tredje nationaldag

Patriotism och polacker är nog för en svensk något svårt att förstå. Känslan förstår jag inte själv även om jag växte upp där tills jag ...


Sexåring har världsrekord i armhävningar

Sexåring har världsrekord i armhävningar

Den sexåriga Lu Di från Kina som är elev vid en kampsportskola där man lär ut kung fu-stilen Songahm ("skicklighet genom hårt arbete") innehar rekordet ...


Japans populäraste blogg: 100 miljoner sidvisningar i månaden

Japans populäraste blogg: 100 miljoner sidvisningar i månaden

[caption id="attachment_3425" align="alignnone" width="465" caption="Shoko Nakagawa @ Shokotan blog"][/caption] Samtidigt som gammelmedia kämpar med att smutskasta svenska bloggar för att vi ska sluta läsa dem, sker ...


Ryska Antonov An-225, fortfarande största flygplanet i världen

Ryska Antonov An-225, fortfarande största flygplanet i världen

SvD har missat lite i artikeln om "världens största flygplan", de glömde ju bort Antonov An-225 som faktiskt är mer än 10 meter längre ...


Så här viker du en laptopväska av din huvtröja

Så här viker du en laptopväska av din huvtröja

Laptopväskor är svindyra, tunga, och dessutom helt onödiga. För att skaffa dig en egen datorväska som är användarvänlig, lätt och mycket billig, och dessutom ...


I vilka länder bor det flest muslimer?

I vilka länder bor det flest muslimer?

Var fjärde människa på jorden är muslim visar nu studie. Det är fler än väntat. För 3 år sedan var bara 19.2 procent av världens ...


Spansk mördarsnigel jämfört med Afrikas mördarsnigel

Spansk mördarsnigel jämfört med Afrikas mördarsnigel

Vi är oroliga över mördarsniglarna i Sverige, men vår spanska mördarsnigel är ingenting jämfört med vad USA brottas med; En av världens största landsnigel, Achatina ...


Ny kräm lagar hål i tänderna på naturlig väg: forskning

Ny kräm lagar hål i tänderna på naturlig väg: forskning

[caption id="attachment_3077" align="alignnone" width="465" caption="Vita tänder, fot. El Incomprendido/flickr"][/caption] Snart är tandborsten, plomber och borrning i tänderna hos de onda, mycket onda, nästintill djävulska tandläkarna ett ...


Topp10: Hösten bästa TV-serier

Topp10: Hösten bästa TV-serier

USA:s TV-säsong har börjat ta vid och de första avsnitten av mina favoritserier börjar komma ut efter en lång sommar. Här är tipsen på vad ...


Fredagsfräckisar, ett par roliga historier

Fredagsfräckisar, ett par roliga historier

När man inte kan partytrix så får man vara en jävel på roliga historier. Jag kan ingetdera. Men här är ett par som kommit in ...


Lika som bär?

Linda Skugge och Michael Jackson, Britney Spears och Smeagol George Bush och Israels försvarsminister Amir Peretz. Birgitta Egerbladh och Anthony Hopkins Lika som bär

Detta verk är licensierat under en Creative Commons Erkännande 2.5 Sverige-licens.

Add to Google

Add to Bloglines
bloglovin

visitor stats

Besöksstatistik för Udda Nyheter med Mickey J Barczyk på SIS-index

Twingly BlogRank

Följ mig på

Senast kommenterat

Mina grejer

Bloggens rivaler

Bloggportaler och annat

R.I.P.

Kategorier

Arkiv månadsvis

Validering

Flöde

Detta verk av Udda Nyheter är licensierat under en Creative Commons Erkännande 2.5 Sverige-licens.
Webbsidan drivs med hjälp av bloggverktyget Wordpress.
2005-2011 Udda Nyheter med Mickey J Barczyk.
Nöje och Underhållning Bloggar.Topplista.se Populära bloggar Creeper MediaCreeper